Menu Close

Algemene voorwaarden verhuur ruimte

Deze overeenkomsten worden gemaakt tussen Dutch Language Café (Jupiterkade 8a, 2516BS, Den Haag, KVK: 84598662), hierna te noemen ´verhuurder´, en enig persoon of organisatie die een ruimte huurt van Dutch Language Café, hierna te noemen ´huurder´.

Annulering

  • Huurder kan tot 14 dagen voor de afgesproken huurtermijn kosteloos annuleren en krijgt dan het volledige bedrag terug. Tussen 14 dagen en 48 uur voor de afgesproken huurtermijn kan huurder annuleren en krijgt dan het volledige bedrag terug minus 50 euro administratiekosten. Als verhuurder binnen 48 uur voor de afgesproken huurtermijn annuleert wordt het hele bedrag gerekend. Annulering gebeurt via e-mail naar info@dutchlanguagecafe.com.
  • Verhuurder behoudt het recht tot annuleren van de afgesproken verhuur op elk moment. Hierbij zal volledige restitutie gegeven worden. Annuleren binnen 14 dagen voor de afgesproken huurperiode door verhuurder zal alleen gebeuren in het geval van zwaarwegende onvoorziene omstandigheden die niet eenvoudig op te lossen te zijn door verhuurder. Verhuurder zal zal bij onvoorziene omstandigheden zo vroeg mogelijk hierover communiceren en zoeken naar alternatieve oplossingen. Verhuurder is niet aansprakelijk voor enige kosten ontstaan door annuleren van verhuur.

Aansprakelijkheid

  • Verhuur van ruimte is voor eigen risico en verantwoordelijkheid van de huurder. Huurder is aansprakelijk voor schade ontstaan aan het pand of de inventaris tijdens de afgesproken huurperiodes. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het laten vallen van een beamer, het breken van een ruit of diefstal van eigendommen. Huurder dient zelf goed op zijn of haar gasten te letten. Ook is huurder aansprakelijk door schade ontstaan door derden die door de huurder tijdens het gebruik van de ruimte toegang hebben gekregen tot de ruimte.

Gebruik ruimte

  • Indien niet anders afgesproken, dient de huurder de ruimte achter te laten zoals de huurder deze aantrof bij aanvang huurperiode. Dat betekent onder andere: tafels en stoelen leeg en schoon en op dezelfde plek terug en kopjes in de vaatwasser. In overleg met verhuurder kan voor andere opties worden gekozen, bijvoorbeeld dat verhuurder alles klaarzet en opruimt. Dit wordt besproken voorafgaand aan gebruik van de ruimte.
  • Roken is niet toegestaan in de ruimte.