Menu Close

In het Nederlands

Dutch Language Café is een gezellige plek in Den Haag waar mensen met verschillende nationaliteiten elkaar ontmoeten, leuke activiteiten doen en Nederlands praten.

Evenementen

Op maandag is de ‘language exchange’. Hier kun je verschillende talen oefenen, zoals Nederlands, Engels, Spaans of Arabisch. Het begint om 19:30.

Elke woensdag is het spelletjesavond. We maken groepjes van verschillende niveau’s. In elk groepje spelen we een spel en praten we Nederlands. Het begint om 19:30.

Zaterdag doen we elke keer iets anders, bijvoorbeeld een barbecue, picnic, wandeling, bowlen, enzovoorts. De locatie is elke keer anders, kijk goed op de agenda. Het begint om 13:30.

Kijk hier voor onze agenda!

Locatie

Het adres is Wilhelmina van Pruisenweg 55, Den Haag. De ingang van het gebouw is moeilijk te vinden, kijk hier voor foto’s van de ingang!

Cursussen en workshops

We hebben twee cursussen. ‘Kickstart Your Dutch’ is voor mensen die nog helemaal geen Nederlands kunnen. Wij leren je in een aantal weken genoeg Nederlands om mee te doen met de evenementen. En ‘Couples Therapy ;)’ is voor partners waarbij één persoon Nederlands spreekt en de ander niet. Wij leren je om meer Nederlands te praten met elkaar. Kijk hier voor meer informatie.

Wij geven ook workshops. Als je in een internationaal bedrijf werkt waar veel Engels wordt gesproken, kijk dan eens naar onze workshop. Klik hier voor meer informatie